Sobre nosaltres

Secciones
PROJECTES I REFORMES
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Kumen neix amb el propòsit d'oferir mobles de cuina que les seves característiques són la qualitat, fabricació pròpia i un preu competitiu.
 
A través del seu departament d'obres desenvolupa projectes de rehabilitació i petites reformes. Mitjançant un control i un seguiment exhaustiu s'ofereix qualitat en els seus acabats. La reforma es realitza des del primer dia a través d'un planning  que garanteix un lliurament d'obra a temps.
L'objectiu és diferenciar-nos per qualitat a  preu immillorable i buscar la satisfacció dels nostres clients.
 
Disposem d'un personal altament qualificat i d'un equip de disseny que desenvolupa projectes personalitzats.
 
COM TREBALLEM? 
 
VISITA: el client contacta amb nosaltres. Concertem una visita en la qual avaluem els treballs. Realitzem els mesuraments i valorem les possibilitats de distribució informant dels materials mes adequats.
 
PRESSUPOST: amb les dades obtingudes realitzem un pressupost detallat, per capítols,  de forma totalment gratuïta, tant de materials com de mà d'obra.
 
PLANIFICACION: al moment en què ens contracta es realitza el desenvolupament de plànols amb la finalitat de buscar la millor solució per a cada espai i seleccionem els materials amb el client: ceràmiques, portes, colors, textures... etc.
 
EJECUCION: durant la realització del projecte el client té a la seva disposició un cap d'obra que s'encarregués d'organitzar els treballs,  gestionar les comandes de material i de solucionar qualsevol incidència  que pugui sorgir.
 
FI D'OBRA: la finalització d'obra es realitza amb el client verificant que tot s'ajusti al pressupostat.
Formulari
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i termes legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat d'ARMARI-LLAR amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: PLAZA BLANES, Nº6.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional d'ARMARI-LLAR .
He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional d'ARMARI-LLAR .

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: kumen@kumen.es
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Comparteix en el teu facebook
 
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat